Pan Paweł jest nowym podopiecznym Fundacji Blisko Ciebie, który w wyniku zawału serca i niedokrwienia rdzenia w na poziomie Th10 - Th12 doznał niedowładu kończyn dolnych.

Niespełna pół godziny po zawale, serce Pana Pawła przestało bić. Był reanimowany przez 1,5 godziny. Na szczęście lekarze przywrócili jego funkcje życiowe, jednak nie może już cieszyć się taką sprawnością jak przed zawałem. Pan Paweł nie traci jednak nadziei i wciąż intensywnie się rehabilituje. Wierzy, że pewnego dnia znów stanie na własnych nogach i będzie mógł bawić się ze swoją czteroletnią córeczką.

Całe zdarzenie oraz jego następstwa były dla Naszego Podopiecznego ogromnym szokiem i diametralnie zmieniły jego życie. Pan Paweł potrzebuje naszego wsparcia, aby opłacić rehabilitację stacjonarną, turnusy rehabilitacyjne oraz lekarstwa.

imgcache0.2276550

FB IMG 16190818301232558FB IMG 16202903542015138IMG 20210421 122844 resized 20210907 023856383

Czego potrzebuje Pan Paweł?

• Pieniędzy na rehabilitację

18.11.2021

Pan Paweł Makowski – podopieczny Fundacji Blisko Ciebie niedawno wrócił z turnusu rehabilitacyjnego dofinansowanego przez naszą Fundację. Dzięki systematycznej rehabilitacji, Pan Paweł ma szansę na powrót do pełnej sprawności. Spójrzcie tylko jak świetnie radził sobie podczas ćwiczeń.

FIlmik - https://fb.watch/f5CoEc8Buj/

24.08.2022r

Paweł Makowski dzięki wsparciu Fundacji „Blisko Ciebie” może uczestniczyć w turnusach rehabilitacyjnych, które dają mu szansę na wstanie z wózka o własnych siłach po przebytej śmierci klinicznej, która zabrała mu zdrowie. W ostatnim czasie Pan Paweł przebywał na turnusie rehabilitacyjnym w ośrodku Neuron w Bydgoszczy. Proszę tylko zobaczyć jakie robi postępy!

FIlmik - https://fb.watch/f5CvFwp-XJ/

Aby Paweł miał szansę na samodzielne poruszanie się, niezbędna jest stała, systematyczna rehabilitacja. Na ten cel na portalu Siepomaga założyliśmy zbiórkę do wspierania której serdecznie zachęcamy.

Program PIT udostępniamy we współpracy z IWOP w ramach projektu
PITax.pl dla OPP.