Piotr Pastusiak 1Trzy lata temu Pan Piotr doznał urazu rdzenia kręgowego na odcinku C4-C5. Wymaga stałej rehabilitacji, dzięki której utrzymuje prawidłową sprawność ruchową. Niestety jego zasoby finansowe są zbyt niskie, aby mogły w pełni pokryć koszty zabiegów. Koszt miesięcznej rehabilitacji to 1600 zł. Do tego jeszcze należy doliczyć koszty zakupu niezbędnych środków pomocniczych, umożliwiających codzienne funkcjonowanie. Sytuacja Pana Piotra jest trudna, dlatego zwracamy się z ogromną prośbą o wsparcie, które pomoże Panu Piotrowi walczyć z chorobą!

Czego potrzebuje Pan Piotr?

• Pieniędzy na rehabilitację

28.12. 2018

Dzięki pomocy Fundacji "Blisko Ciebie" Pan Piotr jest w stanie walczyć z chorobą! Fundacja sfinansowała Panu Piotrowi neurorehabilitację.